Πρόσωπο

Donna Plus
enydatiko-masaz-proswpoy

Χαλαρωτική μάλαξη προσώπου & περιποίηση

Ήπια, χαλαρωτική μάλαξη, που στόχο έχει τη σύσφιξη και της επιδερμίδας του προσώπου. Αποτελεί το πρώτο βήμα της αντιγήρανσης, πυροδοτώντας την ταχύτερη ανάπλαση των κυττάρων. Συνδυάζεται με περιποίηση προσώπου με ειδικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες σας, επιτυγχάνοντας την αποτελεσματικότερη εισχώρηση των θρεπτικών ουσιών κάθε φόρμουλας.
Όλοι οι τύποι δέρματος επωφελούνται, είναι, όμως, ιδανικό για ‘’διψασμένα’’ δέρματα, που έχουν ανάγκη από εντατική φροντίδα, καθώς αυξάνεται σημαντικά το ποσοστό των θρεπτικών συστατικών, που τελικά φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας.

Ραντεβού
a4

Antistress μάλαξη κεφαλής

Συνδυασμένη με αιθέριο έλαιο της επιλογής σας, αποσκοπεί στην απόλυτη χαλάρωση των μυών ολόκληρης της κεφαλής, του αυχένα και των ώμων. Θεραπεύει το άγχος της καθημερινότητας και το συσσωρευμένο stress στον αυχένα. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τον οργανισμό, καθώς οι βαθιές και στοχευμένες κινήσεις στοχεύουν στην ανακούφιση από χρόνιες κεφαλαλγίες και ημικρανίες.

Ραντεβού
a2

Anti-Aging μάλαξη προσώπου

Θεραπευτική αντιγηραντική μάλαξη προσώπου, με σκοπό τη σύσφιξη, την ανάπλαση και τη λείανση των λεπτών γραμμών. Συνδυάζεται με θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων (RF), ώστε να επιτευχθεί η ευεργετική υπεραιμία και η αποτελεσματικότερη εισχώρηση των θρεπτικών ουσιών των προϊόντων. Το μπλε φως των ραδιοσυχνοτήτων, εξασφαλίζει την επαναφορά της σφριγηλότητας, της νεανικότητας και της λάμψης, που έχουν παρέλθει με το πέρασμα του χρόνου.

Ραντεβού