Πόδια

Donna Plus
foot-massage

Χαλαρωτικό μασάζ ποδιών & πελμάτων

Ήπια χαλαρωτική μάλαξη, που στοχεύει στην ανακούφιση των ποδιών και των πελμάτων από την ορθοστασία και κούραση της καθημερινότητας. Ξεκουράζει το πνεύμα και βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία. Υπάρχει η δυνατότητα αρωματοθεραπείας, με την προσθήκη αιθέριου ελαίου, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ραντεβού
012

Μασάζ κυτταρίτιδας

Βαθιά κι έντονη μάλαξη με στοχευμένες συνεχείς πιέσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με ευχάριστο τρόπο η κυτταρίτιδα. Η λέμφος αποσυμφορίζεται και οι τοξίνες αποβάλλονται, βελτιώνοντας, παράλληλα και την κυκλοφορία του αίματος. Επιτυγχάνεται η μείωση πόντων στην περιοχή και συνδυαζόμενο με ειδικό απολεπιστικό προϊόν, βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος

Ραντεβού
miogimnasi

Παθητική μυογύμναση κατά της κυτταρίτιδας

Θεραπευτική μάλαξη, που αντικαθιστά άρτια τη σωματική άσκηση, καθώς εστιάζει αποκλειστικά στο σημείο των ποδιών, από το οποίο θέλετε να χάσετε πόντους. Χάρη στις έντονες και βαθιές πιέσεις, η λέμφος αποσυμφορίζεται, και η μύες των ποδιών γυμνάζονται. Ταυτόχρονα, με τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων επιτυγχάνουμε τη σύσφιξη του δέρματος και την αποτελεσματικότερη διείσδυση των ειδικών λιποδιαλυτικών προϊόντων.

Ραντεβού