Στήθος-κοιλιά

Donna Plus
stithos-kilias

Χαλαρωτικό μασάζ στήθους & κοιλιάς

Ήπια μάλαξη στέρνου και κοιλιάς για απόλυτη χαλάρωση του κορμού. Η ιδανική μέθοδος αποσυμφόρησης της λέμφου στο στήθος και αποτοξίνωσης του οργανισμού. Με ειδικές και βαθιές κινήσεις, αποσκοπούμε στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού και στη μείωση της κατακράτησης υγρών, στην περιοχή της κοιλιάς. Υπάρχει η δυνατότητα αρωματοθεραπείας, με την προσθήκη αιθέριου ελαίου, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ραντεβού
a2 (1)

Μασάζ μείωσης πόντων

Έντονη μάλαξη βαθέων πιέσεων που αποσκοπεί στη μείωση πόντων από την περιοχή της κοιλιάς. Αποτελεί την ιδανική λύση για τη μείωση της κατακράτησης υγρών, την αποβολή των άχρηστων μεταβολικών στοιχείων και την καλύτερη πέψη των τροφών. Με συνεχείς στοχευμένες κινήσεις, πραγματοποιείται η αποστράγγιση των τοξινών από τον οργανισμό, με τη θεαματική βελτίωση της λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος. Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται η υφή και η όψη της επιδερμίδας, με τη χρήση ειδικών λιποδιαλυτικών προϊόντων.

Ραντεβού
miogimnasi

Παθητική μυογύμναση

Θεραπευτική μάλαξη, που αντικαθιστά άρτια τη σωματική άσκηση, καθώς εστιάζει αποκλειστικά στο σημείο της κοιλιάς, από το οποίο θέλετε να χάσετε πόντους. Χάρη στις έντονες και βαθιές πιέσεις, η λέμφος αποσυμφορίζεται, η πέψη των τροφών διευκολύνεται και η μύες της κοιλιάς γυμνάζονται. Ταυτόχρονα, με τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων επιτυγχάνουμε τη σύσφιξη του δέρματος και την αποτελεσματικότερη διείσδυση των ειδικών λιποδιαλυτικών προϊόντων.

Ραντεβού